LumiMindfulness.no er en personlig plattform for mental helse og velvære

Lumi Mindfulness meditasjon breathwork Yoga Nidra

Lumi lanserer LumiMindfulness.no!

LumiMindfulness.no er en personlig plattform for mental helse og velvære. Her finner du en rekke verktøy for mental helse og velvære som en rekke ulike mindfulnessøvelser, meditasjoner, breathwork/pusteteknikker og Yoga Nidra.

LumiMindfulness.no – Personlig plattform for mental helse og velvære.

Hver uke får du tilgang til nye verktøy og øvelser for å forbedre mental helse og velvære. Det kan være nye mindfulnessøvelser, nye meditasjoner, nye pusteøvelser, Yoga Nidra og andre aktuelle mindfulnessrelaterte øvelser og verktøy.

Mindfulness
Vi definerer mindfulness som oppmerksomt nærvær fra øyeblikk til øyeblikk. Et liv med mer balanse. Du skal ikke bare yte, men også være tilstede og nyte sinnets ro.

Meditasjon
Når vi mediterer tar vi sinnet fra aktivitet til stillhet. Vi har mange meditasjonsteknikker. Felles for dem er at vi fokuserer på de teknikkene som gir deg balanse og sinnsro.

Breathwork/pusteteknikker/pranayama 
Pusten er livskraften vår. Vi bruker pusteteknikker som påvirker nervesystemet og er satt i system av Karl Henrik Lundh. Metoden kalles “ABC Breathwork”.

Sjekk ut LumiMindfulness.no
Vil du ha bedre mental helse med vitenskaplige verifiserte teknikker? sjekk ut LumiMindfulness.no og benytt deg av en gratis 7 dagers testperiode!

Om Karl Henrik Lundh
Karl Henrik er mindfulness coach og gründer av nettbutikken LumiYoga.no, har utviklet meditasjonsteknikken Lumi Meditasjon, og nå også Lumi Mindfulness som er en personlig plattform for mental helse og velvære. Han er utdannet og sertifisert mindfulness instruktør og meditasjonslærer i flere teknikker. Sertifisert med fordypning innen Breathwork/Pranayama (pusteteknikker), yoga nidra og mindful yoga. Karl Henrik baserer seg på flere årtusen gammel visdom kombinert med dagens vitenskap. Han har hatt en regelmessig meditasjonspraksis siden 2003 og har flere tusen timer med utdanning, kurs og egenstudier.

Noen av Karl Henrik sine lærere er: Dr. Deepak Chopra, Dr. David Frawley, Roger Gabriel, Charlie Knowles, Jon Paul Crimi, Dan Brulé, Michaël Bijker, Lucas Rockwood, Scott Moore og Gillian Godtfredsen.

Her kan du kan bli bedre kjent med Karl Henrik Lundh.