Vi fyller 5 år

LumiYoga.no fyller fem år

LumiYoga.no fyller 5 år

Du verden som tiden flyr. Allerede har det gått fem år siden vi startet opp fulle av forventninger. Jeg husker fremdeles den første gangen jeg, motvillig, sto på yogamatten og lurte på hva i all verden er dette? Men etter første yogapraksis ble migrenen borte. Noen turer til på yogamatten, og migrenen var fortsatt borte. Og den har ikke kommet tilbake siden… Jeg skjønte at jeg måtte gi yogaen større plass i livet og kom frem til LumiYoga.no. All innsats ble lagt inn i å skape LumiYoga.no. Jeg designet og bygget butikken selv, varer kjøpt inn og døren ble åpnet.

Forventningene ble overgått og vi er takknemlige for hvordan yogamiljøet i Norge tok i mot oss med åpne armer. Vi ville tilby yogamatter og yogautstyr av høy kvalitet, noe som vi kunne være stolte av å selge. Og som våre kunder ville være så fornøyde med at de ville anbefale utstyret sitt til de som står på yogamatten ved siden av.

Men hva betyr Lumi?

I utgangspunktet så er Lumi en forkortelse for Luminous og Luminosity. Altså lys. Det belyste. Det opplyste. Vi må ha lys for å se den ytre verden og være opplyste i vår indre verden og klarhet i sinnet. Og spesielt det siste punktet får vi jo gjennom vår yogapraksis og meditasjon.

I tillegg så har Lumi betydningen Love U Meen It ?

Yogamatter og yogautstyr av høy kvalitet – et miljøvalg!

Vi ble godt tatt i mot av både yogalærere og yogiene som ønsket yogamatter og utstyr av høy kvalitet. Våre to bærende verdier er produkter av høy kvalitet og gjøre noe godt for kloden og miljøet. Dette skal igjen skape lønnsomhet og sikre arbeidsplasser. Vi ble, heldigvis tatt godt  i mot av hele yogamiljøet i Norge.

En av fordelene med vårt fokus på høy kvalitet er miljøfordelene ved det å kjøpe varer av høy kvalitet er at de varer lenger. Yogamattene Manduka Black Mat PRO og Manduka PROLite er plastmatter som har livstidsgaranti. Og våre yogamatter som er laget av naturgummi (Manduka eKO, Jade og Liforme) er resirkulerbare slik at de går tilbake til naturen.

Det ble litt mer

Vi startet med LumiYoga.no og la til YogaKalenderen.no som en gratistjeneste for yogastudioer som ønsker å markedsføre sine workshops og events overfor yogis over hele landet. Vi fikk en lillesøster i LumiSpirit.no som er vårt eget merke (Lumi Sprit) for våre mala-smykker. Siden jeg også er meditasjonslærer, etablerte vi LumiMeditation.com som vårt nettbaserte meditasjonsstudio. Her er alle meditasjonene på engelsk og vi har et internasjonalt marked. Jeg skriver, leser inn og publiserer alt selv. Siste skuddet på stammen er vår lillesøster LumiOrganic.no som selger økologiske/organiske/veganske velværeprodukter som hudkremer, sminke, shampoo, te og lignende. Dette er velværeprodukter som både er tilpasset “vanlig” og “vanskelig/sensitiv” hud.

Så i løpet av disse fem årene har vi blitt til et livsstilsselskap, eller velværeselskap om du vil, som gir deg miljøvennlige produkter og mental velvære.

Fem nye år!

Vi går for minst fem nye år med fokus på yogamatter, yogaklær og yogautstyr av høy kvalitet. Og våre bærende verdier, kvalitet og miljøvennlighet, skal for alltid være der. I tillegg vil vi utvikle oss som livsstilsselskap slik at vi kan gjøre kloden litt bedre sammen.

2018 – et år med noe ekstra

I år vil vi selvfølgelig markere vårt jubileum og det gjør vi på den måten at du vil få mange ekstra gode tilbud ut 2018.

Takknemlighet

Det å starte en nettbutikk fra grunnen av er hardt arbeid. Det enkleste er å designe, utvikle nettbutikken og kjøpe inn varer. Det vanskeligste er å selge varene og få fornøyde kunder. Våre kunder er nok ekstra kresne og krevende, og det er slik vi vil ha det. Vi er derfor meget takknemlig for alle våre kunder som i disse fem årene har vist oss tilliten verdig, for det er ingen selvfølge, og vi tar ingen for gitt.

Vi vil takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for våre første fem år sammen. Vi går jo for, minst, fem nye år!

En spesiell takk går til yogalærerene mine Carolina Toll og Beate Kristin Parnemann på Feelgoodyoga for at de har vært her for meg og alle de andre yogiene her på Tjøme og omegn. Vi trenger yogalærere som ser og tar vare på oss, åpner døren og viser oss vei. Takk!

Husk at vi er her om det er noe og nyt dagen din på og utenfor yogamatten.

Med takknemlig hilsen
Karl Henrik Lundh
Gründer/grunnlegger