Velkommen til LumiYoga.no

Hei og velkommen til LumiYoga.no

LumiYoga.no er en ny nettbutikk som tilbyr alt av hva, kanskje verdens fremste yoga-merke, Manduka tilbyr i Europa. LumiYoga.no eies og drives av Karl Henrik Lundh | Lundh Media. Det betyr at all innbetaling til oss gjøres til Lundh Media.

Jeg, Karl Henrik Lundh, er billedkunstner/fotograf/gallerist som også jobber i reklamebransjen ved siden av. Og nå driver jeg også LumiYoga.no. Kanskje en merkelig kombinasjon, men som ikke er så merkelig allikevel. Det hadde seg slik at jeg skulle begynne å trene yoga her på Tjøme i Vestfold hvor jeg bor. Ivrig som jeg er så gjør jeg research på hvilke produkter som jeg trenger for å utøve min praksis. Nettsteder ble gjennomgått. Nettbutikkene her i Norge kunne ikke tilby det jeg var på jakt etter så jeg endte med å kjøpe mine nye Manduka-produkter i utlandet og importerte dem til Norge. Dette er jo vel og bra men det var ikke import jeg skulle drive med, trodde jeg.

Slutt på migrenen
Etter en periode med yogapraksis gikk det opp for meg at jeg ikke hadde hatt migrene siden jeg begynte min praksis med Ashtanga yoga. Denne migrenen har jeg hatt i et par ti-år med migreneanfall en til tre ganger i uken. Med ett var det slutt på migrene. Ingen sterke migrenepiller ble tatt, det å slippe å ligge å sove midt på dagen var borte.

Plutselig driver jeg en nettbutikk
Yogapraksisen tok en større plass i livet mitt enn det jeg hadde forestilt meg. Litt irritert på at det var så vanskelig å finne kvalitetsutstyr på nettet for min nye yogapraksis så ble det til at jeg startet LumiYoga.no slik at du som også ønsker kvalitet skal finne det meste av det du trenger for din yogapraksis på ett sted.

Namasté
Bloggen og nyhetsbrevet fra LumiYoga.no heter Namasté som blandt annet betyr en høflig hilsen mellom mennesker.

Hjelp oss å bli bedre!
Siden vi er nystartet kan det være at vi trenger din hjelp til å bli bedre så kom gjerne med positive og negative tilbakemeldinger til oss.

Namasté ॐ
Karl Henrik