Velg riktig yogamatte for vinyasa yoga

velg riktig yogamatte for vinyasa yoga

 

Praktiserer du vinyasa yoga så vil du ha best utbytte av en yogamatte av høy kvalitet. Du bør se etter en yogamatte som vil sikre leddene dine gjennom alle de hurtige overgangene.

Dersom du ønsker en yogamatte som varer lenge bør du se etter en yogamatte som har en kompakt form samtidig som den virker støttende under praksis. Ofte vil disse mattene være noe tyngre enn andre matter.

Våre valg: Jade Elite S yogamatte, Liforme yogamatte, Manduka GRP yogamatte eller Manduka Pro yogamatte

Fordelene med yogamatten Jade Elite S er at den i tillegg til sin behagelige tykkelse som virker dempende på knær/ledd, ligger stødig på gulvet og gir deg en god praksis. Denne matten er laget av naturgummi og slites naturlig etter hvor mye du bruker den.

Fordelen med yogamattene fra Liforme er at de har et stødig og sikkert grep. De er laget av naturgummi og har det unike AlignForMe systemet med praktiske justeringsmerkene som veileder deg til bedre justering i yogaposisjonen.

Fordelene med yogamatten Manduka GRP er at den er ekstremt tett og romslig yogamatte som har uovertruffen komfort og pute, 6mm tykk. Med sine antiskliegenskaper holder den deg på plass uansett hvor mye du svetter i din praksis.

Fordelene med yogamatten Manduka Pro er at den i tillegg til sin behagelige tykkelse som virker dempende på knær/ledd, ligger stødig på gulvet og gir deg en god praksis. Denne matten er laget av plast og har livstidsgaranti.

Svetter du så «mye» at yogamatten din blir glatt så kan det være lurt å vurdere et yogamattehåndkle.

Her er de andre guidene over hvilke yogamatter som passer til de ulike yogaformene:

Velg riktig yogamatte til ashtanga yoga

Velg riktig yogamatte til hatha yoga

Velg riktig yogamatte til yin/restorativ yoga

Velg riktig yogamatte til hot yoga