Velg riktig Manduka yogamatte

Velg riktig yogamatte fra Manduka

Valg av yogamatter er personlig. Spesielt kan det være vanskelig å velge sin første yogamatte. Vi gir deg en oversikt for å gjøre ditt valg enklere.

Hver Manduka yogamatte er et produkt som er et resultat av et gjennomtenkt samarbeid med profesjonelle yogiautøvere verden rundt. Og hver yogamatte har sine unike fordeler.

Yogamatter til bruk i yogastudio eller hjemme
Liker du den ultimate demping for leddene? Da kan det være lurt å få kontakt med vår Black Mat PRO. Den er 6mm tykk og gir din yogapraksis økt behag og den er valgt av yogalærere over hele verden. Det er denne matten som omtales som verdens beste yogamatte! Du får den i to lengder 180cm og 216cm. I tillegg så finnes den i ulike Limited Edition varianter. Black Mat Pro her får du yogamatten som mange mener er verdens beste yogamatte. Denne yogamatten blir bare bedre og bedre jo mer du bruker den. Og den har livstidsgaranti!

eKO yogamattene gir deg et umiddelbart grep og er laget av naturgummi på toppen med en mykere base som gir deg god demping. eKO standard matten fikk terningkast 6 på klikk.no. Denne finnes også i en eKO Lite versjon som er litt smalere, litt tynnere og halve vekten til eKO Standard.

Vil du ha en lettere yogamatte til bruk i studio, hjemme og på reise så er PROlite et naturlig valg. Dette er en mindre variant av PRO-yogamatten, litt smalere og litt tynnere og den veier under 2kg. En allsidig yogamatte med livstidsgarantid som bare blir bedre jo mer du bruker den.

Kombinerte studio- og reiseyogamatte
Vil du ha en kombinert studio- og reiseyogamatte kan vi trygt anbefale PROlite som er en lettere versjon av PRO-mattene. Også PROlite yogamattene har livstidsgaranti.

Et annet alternativ er eKO Lite. Den større versjonen, eKO standard, fikk terningkast 6 på klikk.no.

Reiseyogamatte
Liker du å ta din yogapraksis på reise? Kanskje eko SuperLite blir ditt nye reisefølge. Den har et umiddelbart grep og er ca 1,5mm tynn og kan brettes.
Vil du ha litt mer demping så er eKO Lite et supert valg.
Vil du ha ennå mer demping så er PROlite et naturlig valg.

Uansett hvem av våre Manduka yogamatter du trenger, er det en Manduka yogamatte som er helt riktig for deg. Hvordan vet vi det? Fordi du hjalp oss med å utforme dem.

Vi har laget guider over hvilke yogamatter som passer til de ulike yogaformene:

Velg riktig yogamatte til ashtanga yoga

Velg riktig yogamatte til hatha yoga

Velg riktig yogamatte til vinyasa yoga

Velg riktig yogamatte til yin/restorativ yoga

Velg riktig yogamatte til hot yoga