Studiopresentasjon: YogaHytta.com
– yogapraksis hvor og når du ønsker det!

Passer ikke timeplanen til ditt yogastudio inn? Langt å reise til nærmeste yogastudio? Lyst til å praktisere når du er på ferie eller på hytta? YogaHytta.com er et nytt norsk nettbasert yogastudio gjør at du kan gjennomføre din praksis når og hvor du vil bare du har tilgang til en datamaskin eller et nettbrett som for eksempel iPad.

Som landets første nettbaserte yogastudio gir YogaHytta.com oss muligheten til å utøve vår yogapraksis når vi selv måtte finne tid i timeplanen vår.

yogahytta.com nettbasert yogastudio

 

– Som er ett resultat av at vi ønsker at alle skal ha mulighet til å praktisere yoga, selv om de ikke har tilgang til yogastudioer eller om timeplanen til klassene de ønsker å ta ikke går sammen med sin egen timeplan. Rett og slett gjøre yoga lettere tilgjengelig for det moderne menneske. Sier Stine Hegre, videoinstruktør og grunnlegger av YogaHytta.com.

Når man har trent på YogaHytta en stund vil man garantert finne sine favorittyogaklasser som man kan gjenta og det blir laget nye timer hver uke så man stadig får utforske yogaens mange forskjellige posisjoner og øvelser.

Yogapraksis hvor du vil og når du vil 
Når vinterkulda setter inn og vinterstormene herjer er det kanskje ikke så fristende å ta turen ut. Det er bare å glede seg til deilig egentid på yogamatten. Fyr opp i peisen, dempe lyset og sett på din favoritt-time. Nyter du sommer og varme her eller i andre deler av verden og er klar for egenpraksis så er det bare å sette på ukens video på YogaHytta.com. Yogavideoer er mye bedre enn å droppe hele yogapraksisen.

For nybegynnere og de mer avanserte
For de som har praktisert en stund er det mange spennende utfordringer på nivå 2 timene og for de som er nye finnes egne nybegynner øvelser og vinyasaflow nivå 1 med få øvelser og mye forklaring.

Her finner du tutorials hvor du kan lære deg avanserte øvelser som armbalanser og inversjoner som du kan øve deg på hjemme i din egen stue. Dette er også ett av de få stedene i Norge hvor du får trent avanserte vinyasa- og uniaoflow-klasser. Det er bare å spille av videoen, stoppe og “spole” frem og tilbake til øvelsene sitter.

Har du ikke praktisert yoga tidligere og har lyst til å prøve om det er noe for deg eller om du vil ta din yogapraksis et eller to steg videre så sjekk ut www.yogahytta.com. Her har de timer for alle uansett nivå

 

Informasjon om YogaHytta.com

Uansett hvor du bor, eller hvordan timeplanen din ser ut, er YogaHyttas visjon at alle skal få muligheten til å oppleve glede i sin Yogapraksis.

Som medlem på YogaHytta kan du trene Yoga hjemme i stua, og du har mye å velge mellom:

  • Videoserie for deg som er helt ny medYoga
  • Lange og korte Flowklasser med forskjellige tema
  • Avspenningssekvenser for å koble av og roe ned
  • Mini Yogaworkshops på vanskelige posisjoner og øvelser i Yoga, som f.eks håndstående armbalanser og bakoverbøyer
  • Vinyasaflow klasser med kjente posisjoner
  • UniãoFlow-timer med konstant flyt, sirkulære bevegelser  og innslag av akrobatisk styrketrening.
  • Yoga spesiellt rettet til BJJ og MMA utøvere.

 

Sjekk ut noen korte videofilmer som viser hva YogaHytta.com kan tilby:

 

Nettsteder for mer informasjon
www.yogahytta.com
www.yogauniao.com

 

Legg igjen en kommentar