Primordial Sound Meditation – Vedisk meditasjonsteknikk

lær vedisk meditasjon

Primordial Sound Meditation med et personlig mantra!

Oppdag den naturlige og uanstrengte meditasjonsteknikken som du vil gjøre daglig

Ta din meditasjon til nye dybder i deg selv med et personlig mantra.

Takket være vitenskapelige bevis, vet vi nå at meditasjon gir målbare helsemessige fordeler og gjør livet bedre på flere veldig viktige områder – fra sykdomsforebygging og smertehåndtering til bedre søvn, emosjonell velvære og stresslindring. Men kanskje den viktigste (og noen ganger oversett) fordelen er den sjeldne og dyrebare muligheten meditasjon gir oss midt i våre travle, bråkete og ofte kaotiske liv – å praktisere stillhet og selvrefleksjon som et middel for å bli bedre kjent med oss selv.

Faktisk er meditasjon den sikreste og enkleste veien vi kan bruke for å oppdage vår grunnleggende natur, formål og essens og få en dypere forståelse for hvem vi er og hvorfor vi er her.

Hvorfor mediterer ikke alle daglig?

Problemet er at vi lever under tidspress, i en utålmodig kultur som fører til overaktive sinn. Så selv om vi setter oss ned for å prøve å meditere, stiller vi oss ofte spørrende til hvilken type meditasjon vi skal praktisere, om vi gjør det lenge nok og om vi gjør det riktig.

Neste ting vi vet, kan vi ende opp med å bli stresset over akkurat det som skal gi oss stressreduksjon.Men hva om det var en enkel og effektiv meditasjonspraksis alle kunne bruke for å gå utover det mentale fengselet med tvil, angst og dømmekraft vi er vant til – og få tilgang til en indre helligdom med en stille og sentrert bevissthet.

Karl Henrik Lundh er Chopra Center Certified Instructor i Primordial Sound Meditation teknikken som ble gjenoppdaget av den verdenskjente eksperten på sinn-kroppsmedisin, Dr. Deepak Chopra. Denne meditasjonsteknikken er over 5000 år gammel og kommer yoga-tradisjonen i India og er en vedisk meditasjonsteknikk. Her får du en naturlig, uanstrengt meditasjonsstil som du enkelt kan integrere i ditt travle liv og faktisk glede deg over!

Når du er koblet til deg selv, kommer optimal velvære naturlig

Meditasjonen som fungerer best, som føles lett, og som gjør at du føler deg fredelig, er den som får deg til å ville fortsette å meditere. Jeg vil lære deg å mestre enkle og uanstrengte verktøy og teknikker slik at du får en hyggelig daglig meditasjonspraksis som passer inn i livet ditt.

Med Primordial Sound Meditation oppdager du hvordan du:

 • Gir opp belastningen for å konsentrere deg eller villig til å tømme tankene – og slapp av i den naturlige strømmen av en enkel og effektiv meditasjonsprosess.
 • Vet nøyaktig hva det betyr når tanker oppstår under meditasjonspraksisen din – og hvordan du umiddelbart kan komme tilbake til sentrum.
 • Lag en ny og sannere forventning rundt meditasjon som frigjør deg til å praktisere den mer vellykket – og nyt den også!
 • Etablere (eller utdype) en meditasjonspraksis som føles som en naturlig måte å leve på – og bruke den som en kraftig vei til selvinnsikt og til slutt til å leve et mer meningsfylt, tilfredsstillende og gledelig liv.

Primordial Sound Meditation: En sesjon-for-sesjon kursoversikt

Sesjon 1 | Meditasjonsprinsipper

Oppdag hvordan meditasjon kan hjelpe deg å slippe fri fra betingede atferdsmønstre som forhindrer deg i å oppleve ditt fulle potensiale for oppfyllelse, glede og velvære.

Forsink forståelsen din for hvordan meditasjon eliminerer det kroniske stresset som er den underliggende årsaken til sykdom, angst, søvnløshet, avhengighet, overvekt og redusert velvære.

Gi slipp på begrensende tanker om hva som er (og ikke er) mulig i livet ditt – og åpne for en utvidet bevissthet om din sanne natur, som er rent og ubegrenset potensiale.

Gi opp belastningen for å konsentrere deg eller villig til å tømme tankene – og slapp av i den naturlige strømmen av en enkel og uanstrengt meditasjonsteknikk.

Vet nøyaktig hva det betyr når tanker oppstår under meditasjonspraksisen din – og hvordan du umiddelbart kan komme tilbake til sentrum.

Lag en ny og sannere forventning rundt meditasjon som frigjør deg til å praktisere den mer vellykket – og nyt den også!

Forstå opprinnelsen til Primordial Sound Meditation og hvordan du kan benytte deg av visdommen til denne 5000 år gamle tradisjonen.

Sesjon 2 | Mantrainstruksjon

Motta ditt personlige meditasjonsmantra – beregnet i henhold til fødested, dato og klokkeslett som vi gjennomfører via zoom. En privat og hellig seremoni.

Sesjon 1 og 2 gjennomføres rett etterhverandre i samme økt. 

Sesjon 3 | perfeksjonerer din praksis

Motta veiledning om de praktiske aspektene ved meditasjon – inkludert hvordan du sitter, når du skal meditere, hvor lenge du skal meditere, hvordan du skal sette tid til meditasjonen din, og hvordan du kan håndtere avbrudd og andre opplevelser under meditasjonen.

Oppdag Deepaks sjelsspørsmål som du kan stille deg selv før du mediterer – for å hjelpe deg med å åpne deg for de dypeste nivåer av ditt vesen, koble deg til dine sanne ønsker og bli oppmerksom på ditt unike formål og gaver.

Etabler en vakker praksis for å avslutte meditasjonsøkten din ved å sette 4 intensjoner for kroppen, hjertet, sinnet og sjelen din – for å hjelpe deg å leve et liv i høyere bevissthet.

Opplev indre stillhet, utvidet bevissthet og enhet med dette universet – når du deltar i en utvidet, guidet Primordial Sound Meditation.

Legg til en kraftfull intensjonsinnstillingsøvelse til din meditasjonspraksis – og bruk den til å bevege deg mot oppfyllelsen av dine dypeste ønsker.

Beherske spesiell stressavlastende praksis du kan legge til i din daglige meditasjon – for når livet blir spesielt utfordrende.

Du er med på en guidet meditasjon med fokus på selvmedfølelse som bringer deg tilbake til sentrum når du føler deg overveldet eller er kritisk til deg selv.

Sesjon 4 | Høyere bevissthetsnivåer

Du får innsikt i de syv bevissthetsnivåene som skaper en vei til åndelig/spirituel utvikling.

Oppdag kunsten å rekapitulere – og bruk den som en bro for å oppnå høyere bevissthetstilstander lenge etter at du er ferdig med kurset.

Gjør høyere bevissthetstilstander til din hverdagslige virkelighet – åpner nye muligheter for fysisk, emosjonell og åndelig velvære.

Opplev en guidet meditasjon ved å bruke ditt personlige Primordial Sound-mantra – slik at du kan bevege deg inn i roen og stillhet slik at du kommer tilbake til din naturlige tilstand av helhet, lykke og kjærlighet.

Lyst til å lære å meditere og få et personlig mantra?

Slik gjør du det:

 1. Fyll ut mantraskjemaet som er grunnlaget for beregning av ditt personlige mantra her>>
 2. Fyll ut kontaktskjemaet under, eller ring Karl Henrik Lundh på 90 57 58 10, og fortell meg når det passer med opplæring.
 3. Vi finner et tidspunkt sammen.
 4. Du får opplæring over Zoom eller Skype
 5. Etter ca en uke etter siste sesjon tar vi en oppfølgingssamtale på Skype eller telefon hvor jeg svarer på eventuelle spørsmål du har. Varighet ca 30 minutter etter behov.

Du kan lære å meditere 1 til 1 online via zoom.

Datoer for fysiske workshops vil bli satt opp for 2020.

Datorer for online workshops vil bli satt opp for 2020.

Er dere flere som vil lære å meditere sammen? kontakt meg.

Pris

 • Personlig mantra, opplæring og oppfølging kr. 4.990,-
 • Faktura sendes når vi har funnet tidspunkt sammen.
 • Faktura må være betalt før opplæringen.

Jeg er interessert i å lære å meditere og få et personlig mantra!

  Vær oppmerksom på!

  Meditasjon er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk diagnose eller behandling.

  Søk alltid råd fra legen din eller annen kvalifisert helsepersonell angående medisinsk tilstand.