Om LumiYoga.no – vi fyller 8 år i 2021! 

LumiYoga.no er en spesialbutikk med moderne og miljøvennlige yogautstyr for den kresne yogi som setter pris på kvalitet. Vi feirer at vi fyller 8 år i 2021. Vi er ydmyke og takker alle våre tusenvis av kunder som har valgt oss som nettbutikken hvor de kjøper sitt yogautstyr.

Vi selger mest til slike som deg og meg, vi som ønsker en miljøvennlig yogapraksis. Vi har levert yogautstyr til det som mange mener er landets fineste adresse. Statsministerens Kontor og Miljøverndepartementet valgte sitt yogautstyr fra oss. Det samme gjør mange yogastudioer og store og små virksomheter rundt om i landet som tilbyr yoga til sine ansatte.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram om du frekventerer her.

Vi tilbyr det du trenger av det beste og mest moderne miljøvennlige yogamatter, yogaklær og yogautstyr. Vi fører det nyeste fra verdens fremste kvalitetsprodusenter av yogautstyr, Manduka, Jade Yoga og våre egne design labels Lumi Yoga og Lumi Spirit som er autentiske mala-smykker som blir produsert på Bali. Vi sender fra eget lager her på Tjøme utenfor Tønsberg.

Jordkloden vår er sårbar og vi legger vekt på at vårt forbruk skal være til det beste for kloden, derfor er våre produkter miljøvennlige og skal vare lenge.

Her finner du yogautstyr for alle, fra nybegynner til de mest avanserte.

Lumi Yoga
Vi har vårt eget yogabrand, Lumi Yoga. Vi designer og produserer miljøvennlige og etiske yogaprodukter som yogamatter og blokker i naturmaterialet kork. Lumi Yoga får selvfølgelig kjøpt her på LumiYoga.no

Lumi Mindfulness
LumiMindfulness.no er Norges første online mindfulness studio med et spesialdesignet lavterskeltilbud for folk i krevende jobber. Lumi tilbyr en samling av on-demand mindfulness-øvelser, meditasjoner og pusteøvelser som er lett tilgjengelige, uavhengig av tid og sted.

Med et bedriftsmedlemskap kan LumiMindfulness.no være en bidragsyter for å gi de ansatte en bedre mental helse samtidig som virksomheten nyter godt av fordelene med en positiv arbeidskultur, økt produktivitet og redusert sykefravær.

Lumi Spirit
Vi har vårt eget smykkebrand, Lumi Spirit. Vi designer og produserer autentiske mala-smykker med mening og intensjon. Lumi Spirit får selvfølgelig kjøpt her på LumiYoga.no

YogaMagasinet.no
Vi var med på å starte YogaMagasinet.no men nå har vi overtatt nettmagasinet. Vi skriver, fotograferer og publiserer aktuelt stoff om yoga; asana-praksis, meditasjon og pranayama samt annet aktuelt yogastoff. Du kan besøke YogaMagasinet.no her>>

Lumi.Life
Lyst til å lese? Her har vi samlet våre mest interessante blogginnlegg.

KarlHenrikLundh.com
Det er jeg, Karl Henrik Lundh, som gründer, eier og driver selskapet Lumi Living AS som igjen driver disse nettsidene. Jeg er Mindfulness instruktør, sertifisert Chopra Center instruktør og meditasjonslærer i den vediske meditasjonsteknikken Primordial Sound Meditation og kan gi deg ditt  personlige mantra. Jeg er også utdannet Yin Yoga-, Yoga Nidra- og Breathwork/Pranayama lærer. I tillegg har jeg en mastergrad fra Handelshøyskolen BI, studier i kunsthistorie og er også utdannet coach. Du kan lese mer på KarlHenrikLundh.com

 

Kontaktinformasjon
Lumi Living AS – LumiYoga.no
Holeveien 56, 3145 Tjøme
Tlf: 90 57 58 10

Lumi Living AS
Organisasjonsnummer: 917313571

Ønsker du å komme i kontakt med oss så send en e-post og vi følger deg opp.