Om LumiYoga.no – vi fyller 5 år i 2018! 

LumiYoga.no er en spesialbutikk for moderne yogautstyr for den kresne som setter pris på kvalitetsvarer. Og vi feirer at vi fyller 5 år i år. Vi er ydmyke og takker alle våre tusenvis av kunder som har valgt oss som nettbutikken hvor de kjøper sitt yogautstyr. Vi vil gjennom hele året gi deg gode tilbud, så følg med og meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev for å få de gode tilbudene først. Følg oss på Facebook og Instagram om du frekventerer her.LumiYoga.no fyller fem år

Vi tilbyr det du trenger av det beste og mest moderne yogautstyret, og litt til. Vi fører alt av det nyeste fra en av verdens fremste kvalitetsprodusenter av yogautstyr, Manduka. LumiYoga.no er en Manduka Brand Store og vi fører den europeiske kolleksjonen. Manduka har kjøpt opp yogitoes som lager anti-skli håndklær til å legge på yogamatten så du finner alle designene som er tilgjengelig her i nettbutikken.

I tillegg har vi også alle yogamattene fra Liforme og Jade.

Jordkloden vår er sårbar og vi legger vekt på at vårt forbruk skal være til det beste for kloden, derfor er våre produkter miljøvennlige og skal vare lenge.

Her finner du utstyr for alle, fra nybegynner til de mest avanserte.

Lumi Yoga – yogagrossisten
Driver du et yogastudio eller treningssenter og vil bli forhandler? Les mer her!

Driver du et yogastudio eller treningssenter og har behov for kvalitetsprodukter for å høyne profilen? Kontakt Karl Henrik Lundh.

LumiOrganic.no
LumiOrganic.no er en nettbutikk som selger veganske, økologiske, etisk produsert og håndlaget, inneholder ikke mikroplast eller kunstige tilsetningsstoffer, og pust inn, personlige velværeprodukter som ikke testet på dyr. Vel, da krysses nærmest alle boksene av for fremtidens krav til et bærekraftig og etisk forbrukssamfunn. Du kan besøke nettbutikken LumiOrganic.no her! 

LumiSpirit.no
Vår søster, LumiSpirit.no, designer og produserer autentiske mala-smykker med mening og intensjon.

LumiMeditaton.com
Vårt online meditasjonsstudio for deg som mediterer og er interessert i mindfulness meditasjoner. Vi skriver, produserer og publiserer våre egne meditasjoner.

YogaKalenderen.no
Er du yogalærer og/eller driver et yogastudio så kan du publisere dine events og workshoper her så hjelper vi deg med markedsføringen. Og for deg som er som de fleste andre av oss vanlige yogier så finner du her en oversikt over, akkurat, events og workshoper som du kan delta på over hele landet.

Lumi.Life
Lyst til å lese? Her har vi samlet våre mest interessante blogginnlegg.

Lumi Living AS – LumiYoga.no
Holeveien 56, 3145 Tjøme
karl.henrik@LumiYoga.no
Tlf: 90 57 58 10

Lumi Living AS
Organisasjonsnummer: 917313571

Ønsker du å komme i kontakt med oss så send en e-post og vi følger deg opp.

Vil du bli forhandler?