Om LumiYoga.no – vi fyller 6 år i 2019! 

LumiYoga.no er en spesialbutikk med moderne og miljøvennlige yogautstyr for den kresne yogi som setter pris på kvalitet. Vi feirer at vi fyller 6 år i år. Vi er ydmyke og takker alle våre tusenvis av kunder som har valgt oss som nettbutikken hvor de kjøper sitt yogautstyr.

Vi selger mest til slike som deg og meg, oss som ønsker en miljøvennlig yogapraksis. Vi har levert yogautstyr til det som mange mener er landets fineste adresse. Miljøverndepartementet valgte sitt yogautstyr fra oss. Det samme gjør mange yogastudioer og store og små virksomheter rundt om i landet som tilbyr yoga til sine ansatte.

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram om du frekventerer her.

Vi tilbyr det du trenger av det beste og mest moderne miljøvennlige yogamatter, yogaklær og yogautstyr. Vi fører det nyeste fra verdens fremste kvalitetsprodusenter av yogautstyr, Manduka, Liforme, Jade Yoga og vår egen design label med mala-smykker; Lumi Spirit. Vi sender fra eget lager her på Tjøme utenfor Tønsberg.

Jordkloden vår er sårbar og vi legger vekt på at vårt forbruk skal være til det beste for kloden, derfor er våre produkter miljøvennlige og skal vare lenge.

Her finner du utstyr for alle, fra nybegynner til de mest avanserte.

Lumi Yoga – yogagrossisten

Driver du et yogastudio eller treningssenter og har behov for kvalitetsprodukter for å høyne profilen? Kontakt Karl Henrik Lundh.

LumiOrganic.no
LumiOrganic.no er en nettbutikk som selger veganske, økologiske, etisk produsert og håndlaget, inneholder ikke mikroplast eller kunstige tilsetningsstoffer, og pust inn, personlige velværeprodukter som ikke testet på dyr. Vel, da krysses nærmest alle boksene av for fremtidens krav til et bærekraftig og etisk forbrukssamfunn. Du kan besøke nettbutikken LumiOrganic.no her! 

LumiSpirit.no
Vår søster, LumiSpirit.no, designer og produserer autentiske mala-smykker med mening og intensjon. Lumi Spirit er vår egen design label og du får selvfølgelig også kjøpt alle vår Lumi Spirit mala-smykker her på LumiYoga.no

LumiMeditaton.com
Vårt online meditasjonsstudio for deg som mediterer og er interessert i mindfulness meditasjoner. Vi skriver, leser inn, produserer, lager videoer og publiserer våre egne meditasjoner. Karl Henrik Lundh er utdannet mindfulness meditation teacher (330 timer).

Lumi.Life
Lyst til å lese? Her har vi samlet våre mest interessante blogginnlegg.

Lumi Living AS – LumiYoga.no
Holeveien 56, 3145 Tjøme
Tlf: 90 57 58 10

Lumi Living AS
Organisasjonsnummer: 917313571

Ønsker du å komme i kontakt med oss så send en e-post og vi følger deg opp.