lær vedisk meditasjon

Lumi meditasjon

Lumi meditasjon en meditasjonsteknikk for stressreduksjon som gir deg økt livskvalitet og velvære. Det er en lett og uanstrengt meditasjonsteknikk hvor vi sitter behagelig og komfortabelt og mediterer.

Tusenvis at meditasjonstimer og utdannelser over flere år har gitt meg kunnskapen som jeg legger til grunn for min meditasjonsteknikk, Lumi meditasjon. 

Ca 80% av alle sykdommer er direkte eller indirekte relatert til stress. Et høyt stressnivå gir oss flere sykdommer, økt sykefravær og lavere produktivitet. Og dette fører igjen til laver opplevd livskvalitet og velvære.

Lumi meditasjon kombinerer enkle, men kraftfulle meditasjons- og mindfulnessteknikker som stimulerer sinnet.

Mindfulness reduserer stress i «øyeblikket» og over tid kan mindfulness forbedre klarhet i sinnet og forbedre evnen din til å fokusere.

Meditasjon gir sinnet og kroppen en dyp helende/legende hvile og reduserer stress som vi har samlet opp over flere år.

Du kan praktisere Lumi meditasjon nærmest hvor som helst, vel ikke når du kjører bil eller gjør andre ting som krever din oppmerksomhet.

Kjøp meditasjonskurset

Om Karl Henrik Lundh
Jeg har meditert siden 2003 og har en daglig meditasjonspraksis. Av utdanning er jeg sertifisert meditasjonslærer, sertifisert mindfulnessinstruktør og sertifisert av Dr. Deepak Chopra for å gi deg et personlig mantra i den vediske meditasjonsteknikken Primordial Sound Meditation. Jeg er også gründer og eier av Lumi Yoga.