Hvordan velge mala-smykke

Hvordan velge Lumi Spirit mala-smykke

Gratulerer! Du tar et stort skritt for å finne indre fred, jording og kjærlighet til deg selv og andre. Mala-smykker kan hjelpe deg med så mye i livet ditt.

Mala-smykker har blitt brukt i bønn og meditasjon i århundrer. Men de er også kjent for å hjelpe en å finne et roligere sinn, kropp og ånd ved å bære dem eller ha dem ved din side. Vi tror de fungerer som en påminnelse om å være mer bevisst hva du er ute etter, hvordan du opptrer og hva du vil manifestere innenfra og ut.

Når du ønsker å få kontakt med dine mala-smykker, er det et par ting å huske på. Først – det er ingen feil eller riktig måte å velge ditt mala-smykke. Det er oftest et kjennetegn at mala-smykket velger deg. Du føler det når mala-smykket nærmest “snakker” til deg. Hvis du bare overgir deg til prosessen og lar ditt hjerte og magefølelse veilede deg, vil du bli ført til ditt mala-smykke. Vi forteller ofte folk, uansett hva du tiltrekkes av ofte gjenspeiler intensjonene du søker, bevisst eller ubevisst.

Er du ute etter mer litt mer veiledning i prosessen?

Spør deg selv, hvilken intensjonen er det du søker?
Her er noen forslag.

Våre mala-steiner kombinerer rudraksha-frø (forsteinede frø) med halvedelstener. Rudraksha-frø legemliggjør et roligere sinn, kropp og ånd og sies å være Shivas tårer som blir til frø når de faller på jorden.

Hver halvedelsten bærer sin egen intensjon. Hvis du søker ro og en tettere forbindelse med din åndelighet, vil vi foreslå en mala med ametyst.

Hvis du søker balanse eller overflod, vil vi foreslå grønn jaspis.

Hvis det er styrke og klarhet du leter etter, så er lava den beste steinen.

Og hvis du søker kjærlighet, enten til deg selv, familie, eller forhold, anbefaler vi at du bruker rosenkvarts.

Det er mange muligheter. En av våre favoritter er turkis, som beskytter deg på reise, og øker kjærlighet og bryter ned hat.

Steiner har forskjellige intensjoner og energier så bruk litt tid på å finne akkurat det Lumi Spirit mala-smykket du trenger akkurat nå. Og husk også at dette kan endre seg over tid slik at du kan trenge en ny intensjon i livet ditt senere.

Eller har du rett og slett ønsker om en daglig påminnelse om å følge dine intensjoner?

Du kan også spørre deg selv – hva vil du bruke dine mala-smykker til?

Vil du bruke det i forbindelse med din meditasjonspraksis? Hvis du søker et mala-smykke for meditasjon så kan du finne det Lumi Spirit mala-smykket som gir deg ønsket intensjon til din meditasjon. Du kan bruke ditt mala-smykke i din meditasjon for å hjelpe deg å telle mantraer. Oftest består Lumi Spirit mala-smykker av en gurustein eller dusk i halskjeder for å markere at du har telt alle 108 perlene/steinene.

Du kan lese mer om bruk av Lumi Spirit mala-smykker til meditasjon her
Du kan også besøke vårt meditasjonsstudio LumiMeditation.com

Hvis du er ute etter å bruke ditt mala-smykke som en daglig påminnelse om noe du ønsker å manifestere i livet ditt, eller en intensjon om du ønsker å være oppmerksom på, det er en vakker grunn også. Du kan gjøre dette med både armbånd og halskjeder. Du kan også kombinere ulike halvedelstener. Som for eksempel mala-armbånd som kombinerer lava, rosenkvarts og turkis.

Alle våre Lumi Spirit mala-smykker er håndlaget på Bali og velsignet av balinesiske munker før de sendes til oss.

Uansett grunn, nyt prosessen!

Du er på en vakker reise med dine nye mala-smykker.

Skal du kjøpe mala-smykker til en venninne? Les mer her.