Hvordan velge mala-smykke

Hvordan velge Lumi Spiritmala-smykke til andre

Det å velge mala-smykker til deg selv kan være en vanskelig oppgave. Men å velge for noen andre – det er en helt ny opplevelse. Det er så mange mala-smykker med ulike intensjoner at det kan være overveldende.

Hvor skal man begynne?

Det er tre svært viktige faktorer du vurderer når du velger mala-smykker til noen andre. Hvis du finner klarhet på alle tre så har du en spent venn som venter.

1. Intensjon
Mala-perler eller -steiner hjelper oss å fokusere på en intensjon. Dette viser hvor denne personen er i livet – akkurat her og nå.

Hva er det de går gjennom? Hva sliter de eventuelt med? Hva er deres mål og drømmer?

Hensikten med mala-smykket er å fange opp denne intensjonen og skal fungere som en påminnelse. Det hjelper brukeren til å overvinne en frykt, nå et mål, finne trøst og gir dem støtte i den reisen de er på i livet.

2.Utseende og livsstil
Når du er kjenner til intensjonen så er det på tide å se på designet. Noen mala-smykker er laget med bare rudraksha frø, mens de fleste andre inneholder også halvedelstener. Mala-smykker kan ha en dusk å bli slitt på forsiden (eller baksiden), mens noen kan ha en stor stein (guru-stein) som henger i senter.

En viktig faktor å tenke på når det kommer til utseende er livsstil. Er de aktive? Driver hun eller han med yoga? Vil de bære mala-smykkene tilfeldig, eller når de går ut på kvelden? Bære mala-smykkene på jobb? På stranden eller i en yogaklasse? Eller under meditasjon.

3. Intuisjon
Den siste viktige faktoren er å fokusere på er din intuisjon. Hva fanger oppmerksomheten din så snart du ser det? Føler du en sterk og dyp forbindelse til et bestemt Lumi Spirit mala-smykke?

Noe som også er verdt å merke seg er at når du gir noen et Lumi Spirit mala-smykke så tilfører du også mala-smykket din intensjon ved å gi smykke. Det kan for eksempel være kjærlighet, omsorg eller omtanke som vil gi din venninne et liv om å leve etter intensjonene sine og ikke alle andres.

Når du har vurdert alle tre aspekter vil du sikkert finne et mala-smykke som kobler, knytter, og gjenspeiler hva vennen din søker – noe de definitivt vil takke deg for.

Kjøpe mala-smykker til deg selv? Les mer her.