Hvordan bruke Lumi Spirit mala-halskjeder til meditasjon

Lumi Spirit tender heart mala

Du kan meditere på mange måter. En av disse måtene er meditasjon med bruk av et mala-halskjede. Mala-smykket brukes ofte i kombinasjon med et valgt mantra (gjentatt ord, lyd eller setning) som gjentas. Et mantra kan være så enkel som ordet “kjærlighet”. Når vi bruker mala-smykker i forbindelse med meditasjon og resitering av mantra så kaller vi det for en Japa-meditasjon.

Mantra: Lumi Love
Vi bruker mantraet «Lumi Love». Og i dette mantra legger vi betydningen om den indre opplyste kjærligheten. Kjærligheten som fyller våre hjerter og sinn. Kjærligheten sender vi ut til våre nærmeste og universet. Samtidig blir vi mer mottagelig for kjærligheten som sendes tilbake til oss.

Slik praktiserer vi Japa-meditasjon
Plasser ditt Lumi Spirit mala-halskjede i din høyre hånd mellom tommel og langfinger (ikke pekefingeren, dette representerer egoet). Du begynner med steinen ved siden av “Guru-steinen” som er den store steinen som ofte en dusk er festet til. Etter å ha sagt mantraet (Lumi Love) stille for deg selv legger du tommelen over på den neste mala-steinen og gjentar ditt mantra (Lumi Love). Dette gjør du til du kommer til Guru-steinen igjen. Dette er tiden for refleksjon. Du skal ikke telle med eller passere over Guru-steinen, men fortsette i motsatt retning (tilbake til den veien du kom) noe som betyr at du ikke skal passere guru-perlen. Du gjentar det til du er ferdig. Det er 108 steiner i et autentisk mala-halskjede som du får fra Lumi Spirit.

Dersom du ubevisst tar tak i ditt mala-halskjede eller ditt mala-armbånd, er dette en påminnelse til deg om å komme tilbake til pusten din, stoppe opp litt, gi deg selv en meditasjon som øker bevisstheten. Hvis du lener deg fremover og mala-kjedet dingler foran deg, gir den deg en ny myk oppvåkning.

Her kan du meditere til vår Lumi Love meditasjon (engelsk) og bruke ditt Lumi Spirit mala-smykke som vist i videoen over!

Du finner flere meditasjoner i vårt meditasjonsstudio på LumiMeditation.com