Møt det nye året med gode intensjoner

Gjesteblogg av Julia Rippel

Møt det nye året med en klar intensjon om hva du ønsker å føre inn i livet ditt. Ta deg tid finn ut hva du virkelig, virkelig ønsker deg for din egen del; fordi det gir deg en følelse av dyp mening. Luk ut de tingene du tror du burde ønske deg, eller ting du ønsker deg på grunnlag av hva andre syns, mener eller forventer av deg. Finn din lidenskap, rendyrk den og følg den. Ta aktiv del i å skape din egen tilværelse, våg å ha store drømmer.

Første gangen jeg gjorde denne øvelsen, i 2005, tok det meg hele 3 mnd bare for å finne ut hva jeg VIRKELIG ønsket meg i livet mitt. Hvis en ikke en gang har en klar idé om hvor mann vil kan mann heller ikke regne med å komme dit. Skap en sterk intensjon og hold fast ved den, tilpass den underveis, det er slettes ikke alltid det vi tror vi ønsker oss som gjør oss lykkelige, hold fast ved den gode følelsen intensjonen gir deg og tillat livet ditt å falle på plass rundt det. Ikke la deg begrense av forventningene dine, anta at det finnes mangfoldige muligheter der ute som er langt bedre enn noe du kan forestille deg i dette øyeblikket.

Begrensningene du opplever i livet ditt har først og fremst rot i tankene dine, ikke virkeligheten. Tillat deg selv å tenke nytt, se nye muligheter og skape en ny opplevelse av virkeligheten Vær klar for å la deg overaskes og nyt prosessen. Det er ved å fokusere energien vår fullt og helt i øyeblikket at vi legger det beste grunnlaget for å forme vår egen tilværelse. Hvilke konkrete ting kan du gjøre akkurat her, akkurat nå? Ta det første skrittet og fortsett herfra. Hvis du ikke stopper opp, hvis du heletiden ser mulighetene, tar utfordringene og går utenom der det er nødvendig, hvis du kan nyte å være en del av din egen prosses og være tilfreds der du er i øyeblikket så kan du flytte fjell og utrette mirakler.

Dette er ikke magi, det er konsekvent, fokusert og målrettet arbeid over tid… det er Yoga.

Skrevet av Julia Rippel
www.YogaMatta.no

Legg igjen en kommentar