Ullmatte for yoga

kr 1.795 ink mva

Naturlig yogamatte med ren Merinoull, ullfleece-fylling og naturlig latex-underside, perfekt for glatte gulv. Størrelse 70 x 200 cm

Yogaøvelser, asanas eller andre øvelser som blir utført mens du sitter og spesielt mens du ligger, kan være både være ubehagelig og i noen grad skadelige når du gjør det på hardt underlag. Her trenger du riktig yogamatte for å støtte kroppen din og isolere den slik at varmen blir i kroppen og du føler deg komfortabel under øvelsene.

Det mest egnede materialet som naturen kan gi oss er ren ull, siden det gir like god isolering som naturlig puste- og fuktighetsutvekslende egenskaper. Ull er også naturlig motstandsdyktig mot smuss. Her får du en ullmatte som er solid og holdbar i mange år.

En naturlige yogamatte, antiskli, 70 x 200 cm er håndlaget i Tyskland og består av tre forskjellige deler:

  1. Et overflatelag laget av ren, myk merinoull av høyeste kvalitet.
  2. En fylling med ullfleece på ca. 300 g / kvadratmeter
  3. En anti-glatt underside laget av solid ullfleece (ca. 400 g / kvadratmeter), solid belagt med naturlig latex fra lang levetid.

Komponenter overholder Ecotex Standard 100.

Ullmattene for yoga er hel- og rundkantede som håndlages, så her får du en matte som holder i mange år med normal bruk. Et praktisk bånd gjør det enkelt å rulle opp matten. Ullvaskes for hånd.

Tekstilmerking:
96% Ull (38% overlegg, 58% fylling)
4% naturlig latex (undersiden)
Bånd: 100% bomull

Naturlig materiale: ull
Størrelse: 70 x 200 cm
Vekt: 1,80 kg

Tomt på lager

Varenummer: ullmatte Kategorier: , ,