Ullmatte for yoga

kr 2.095,00 ink mva

Ullmatte for en absolutt følelse av velvære
Den nye ullmatten vår oppfyller alle kvalitetskrav hvis du er ute etter en naturlig yogamatte. Den rene nye ullen sørger for en behagelig kroppsfølelse med mykhet og varme. Den sklisikre undersiden gir stabilitet og formidler trygghet i posisjonene.

En ullmatte laget av naturlige materialer
Hvis du verdsetter naturlige materialer er denne ullmatten for deg. Omgir du deg med yogatilbehør laget av naturlige materialer, vil du også ta en mer bevisst vei i livet ditt. Yoga og natur er nesten uløselig knyttet, ettersom arbeid med yoga fører oss til røttene i det å være.

Ull er rett og slett ideell for å praktisere på yoga. I rolige posisjoner følger den deg komfortabelt med varm og mild demping. I mer anstrengende treningssekvenser kan den nye ullen absorbere svetten og bare slippe den ut i luften etter å ha praktisert. Likevel beholder den ull sine naturlige egenskaper, som temperaturregulering og selvrens. Den sklisikre undersiden vil ikke svikte deg, uansett om du praktiserer liggende eller stående.
Vår jomfru ullmatte inspirerer

Jomfru-ull som brukes i denne yogamatten er fra levende sauer. Ullen klippes om våren ved å klippe sauene før de naturlig mister ullen. Deretter vaskes ullen, kjemmes inn i en fleece og veves i lange matter med et polyesterstoff. Deretter sprayes den sklisikre ryggen av en latex-akrylharpiksblanding. Ullens naturlige karakter beholdes, og derfor må matten aldri rengjøres i vaskemaskinen og med varmt vann, ellers blir ullen matt.

Oversiden er strikket med 100% jomfru-ull i med polyester underside (ikke farget), laget av STANDARD 100 av OEKO-TEX®-sertifiserte materialer.

Egenskapene til vår nye ullmatte
Oversiden: ren ny ull, pilehøyde ca. 16 mm, STANDARD 100 av OEKO-TEX®-sertifisert 40679 OETI (nr. RM015150441.1)
Undersiden 100% polyester
Rand rundt matten med 100% polyester fløyelsbånd eller 100% bomullsbånd
Vekt: 2,0 kg
Underside: 50% naturlig latex, 18% PU og 32% akrylharpiks
Størrelse: 75 x 200
NB! Kun håndvask

Tomt på lager

Produktnr: ullmatte Kategorier: , ,