Lumi Stability mala

kr 1.600,00 ink mva

Love Collection

Føler du at du trenger å finne igjen balansen i livet ditt? Ruby Garnet hjelper deg å finne igjen tryggheten og balansen, samtidig som du føler deg beskyttet. Den gir deg emosjonell stabilitet og beskytter deg mot negativitet som blir sendt din vei. Den kan hjelpe deg å bli kvitt mareritt og negative energier, og bytte ut disse med positivitet. Har du lite motivasjon og føler deg lite inspirert, kan Ruby Garnet hjelpe deg med å øke disse egenskapene. Den renser dine chakra og og inspirerer til kjærlighet og hengivenhet.

Affirmasjon: Jeg er positiv

Ruby Garnet: Energi, Chakra, Balanse

Rudraksha: Det sies at dette er Shivas tårer. Shiva, Den store Mahadeva Den guddommelige gave-giveren begynte å gråte tårer av medfølelse for menneskers lidelse. Da tårene falt, guidet hun dem ned mot Jorden og forvandlet dem til forstenede frø.

Stenene hjelper deg med å kontrollere stress, fjerner bekymringer og gir deg ro i sinnet. De gir deg energi og utholdenhet, samtidig som de senker ditt blodtrykk og fjerner negative tanker. Det sies også at Rudrakshafrøene kan kurere depresjon, gi klarhet i dine tanker, skjerper ditt sinn og forsterker din intuisjon. Stenene kjennes kjølige mot huden. De endrer karmaen til bæreren av malaet, og hjelper oss inn på riktig vei av sannhet og mening.

Størrelse på steiner: mellomstore ca 4mm
Lengde: 36cm + dusk og gurustein

1 på lager

Produktnummer: lumi stability mala Kategorier: , ,