Lumi Spirit wisdom bracelet

kr 999 ink mva

Lightness Collection

Bli kvitt negative følelser som stress, angst, frykt og depresjon med amethyst som følgesvenn. Den tiltrekker seg positive energier og hjelper deg å fjerne enhver negativitet du måtte møte på. La energien denne stenen gir deg, forsiktig fjerne hverdagsstresset som holder deg våken om nettene. Den forsterker din indre styrke, spirituelle beskyttelse og den kan hjelpe deg i din meditasjon. Forbundet med det tredje øyet, utvider Amethyst din intuisjon og oppmuntrer til god søvn og avslapping.

Affirmasjon: Jeg utstråler positiv energi.

Lumi wisdom bracelet er laget av rudraksha-stener og amethyst-stener av samme størrelse. Dette armbåndet aktiverer vår 6. og 7. Chakra, tredje øye og krone-chakraen.

Amethyst: gir oss akkurat den energien vi trenger etter en lang arbeidsdag. Det er en kraftig sten, som sies å ha sterke rensende og helbredende krefter. Den har en vakker energi, som hjelper deg å dyrke ro i en stressende hverdag.

Rudraksha gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

1 på lager

Varenummer: ls wisdom bracelet Kategorier: , ,