Lumi Spirit valuable love mala

kr 1.499,00 ink mva

Love Collection

Siden lava kommer fra Jordens indre, sies det at Lava er en gjenfødelses sten, en fornyelses-sten, som hjelper deg med å bli kvitt unødvendige lag med følelsesmessig tyngde. Den hjelper deg å roe ned følelser og sinn, samtidig som den gir deg energi og hjelper deg å være jordet. Den gir deg drivkraften til å være produktiv og den gir deg energien du trenger i hverdagen. Bærer du dette smykket i din hverdag eller under din meditasjon, vil du føle deg trygg og jordet.

Affirmasjon: Jeg er åpen for å motta kjærlighet.

Jasper: Stenen for balanse, harmoni og hjertechakraen. Jasper er en positiv sten som er ment til å tiltrekke sikkerhet og skjønnhet. Den skaper harmoni og øker din kreativitet. 

Lava: En stein med styrke og fruktbarhet. Ble brukt av amerikanske indianere når de gikk til kamp, da den gir styrke og klarhet. Den gir stabilitet (fysisk og psykisk) når du møter vanskelige situasjoner. En svært jordet stein.

Black Onyx: Kraftig beskyttelses-sten som som beskytter deg fra negative energier og følelser. Den passer på så du ikke blir tappet for energi og kan hjelpe med å redusere depresjon. På travle dager vil varmen fra denne stenen gi deg en forsikring på at alt kommer til å gå bra.

Rudraksha: Gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Størrelse på steiner: mellomstore ca 5mm
Lengde: 42cm + dusk og gurustein

Tomt på lager

Produktnummer: ls valuable love mala Kategorier: , ,