Lumi Spirit truth mala

kr 1.499,00 ink mva

Mindful Collection

Føler du at du ofte er i konflikt med deg selv eller andre? Lumi Truth mala er et beskyttende og skjermende smykke som vil hjelpe deg å se forbi falskhet. Slik ser du det som virkelig ligger bak ord og handlinger til mennesker du møter. Pyrite er en krystall av positiv energi og er ekstremt nyttig for melankoli og negative tanker om ulykke og fortvilelse.

Affirmasjon: Jeg inspirerer andre.

Pyrite: Dette er en beskyttende, skjermende stein og er utmerket til å ha på eller bære med seg som en amulett for å avlede skade og fare. Den er spesielt nyttig når man er borte fra hjemmet eller utfører farlig arbeid. Den beskytter deg mot pågående kontroll, kritikk og manipulasjon fra en partner, forelder eller arbeidsgiver og gir deg makten til ikke bli sint eller opprørt, noe som endrer maktbalansen. Som et speil mot ditt indre, avslører pyrite årsakene bak angst og frustrasjon og fremmer et søk etter løsninger.

Rudraksha: Gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Lengde hengende uten dusk: 50cm
Størrelse på steiner: store, ca 2-3mm

1 på lager

Produktnummer: ls truth mala Kategorier: , ,