✨INTERNATIONAL YOGA DAY✨ 20% på alt! Bruk rabattkoden 👉🏻 LUMI20 👈🏻 når du er i kassen😍 Siste dag søndag 24. juni kl. 23.59 Fjern

Lumi Spirit sweet surrender mala

kr 1.199 ink mva

Love Collection

Gi deg hen til kjærligheten med dette smykket. Det oppfordrer deg til å åpne ditt hjerte for alle typer kjærlighet, gir deg harmoni i hverdagen og gir deg en følelse av lykke som du overfører til alle mennesker du møter på din vei.

”Sweet Surrender Mala” er laget av Rudrani kombinert med kvartskrystall , Rhodocrosite og rhodonite edelstener. Denne Malaen er forankret med et rosenkvarts anheng og har en myk rosa dusk .

Affirmasjon: Kjærlighet kommer til meg lett, uanstrengt og ekte.

Rudrani: Den raffinerte Rudrani har lignende egenskaper som Rudraksha. Er kjent for evnen til å manifestere Shakti, den aktive og dynamiske energien i den guddommelige feminine kraft. Den kombinerte bruken med Rudraksha og Rudrani gir hjelp til å harmonisere energiene til mann/kvinne forhold, samt den feminine og maskuline energi i deg selv.

Quartz Crystal (Bergkrystall): Den naturlige energi fra bergkrystall er harmoni. Øker åndelig visdom, innsikt og klarhet i tankene. Forsterker og overfører energi og bønner. Øker bevissthet.

Rhodochrosite: Stenen for kjærlighet og lidenskap. Åpner hjertet og oppfordrer til en positiv og munter holdning til livet .

Rhodonite: Den rosa stenen styrker kjærligheten mens den sorte stenen gir emosjonell beskyttelse. Anbefales når man trenger å føle seg sterk og kjærlig. Øker selvfølelse og selvtillit.

Rose Quartz: Åpner hjerte-chakraet. Forbedrer kreativitet og helbreder følelsesmessige sår. Anses å være kjærlighetens stein som gir en myk og mild energi til hjertet.

Dette unike smykket er kjærlig håndlaget av Aum Rudraksha Design i Bali. Smykkene* er autentiske, bærekraftig høstet, rettferdig handlet og etisk produsert. 

* De er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Resultatene er brukerens eget ansvar.

Antall perler : 108 , håndknyttet

Hengende lengde : ca 47 cm

Rudrani størrelse : 3 mm

1 på lager

Varenummer: lumi spirit sweet surrender mala Kategorier: , ,