✨Kjøp en Manduka yogamatte og få en rabattkupong på kr 200 som du kan bruke på ditt neste Manduka kjøp!✨ Fjern

Lumi Spirit sweet surrender mala

kr 1.199 ink mva

Love Collection

Gi deg hen til kjærligheten med dette smykket. Det oppfordrer deg til å åpne ditt hjerte for alle typer kjærlighet, gir deg harmoni i hverdagen og gir deg en følelse av lykke som du overfører til alle mennesker du møter på din vei.

”Sweet Surrender Mala” er laget av Rudrani kombinert med kvartskrystall , Rhodocrosite og rhodonite edelstener. Denne Malaen er forankret med et rosenkvarts anheng og har en myk rosa dusk .

Affirmasjon: Kjærlighet kommer til meg lett, uanstrengt og ekte.

Rudrani: Den raffinerte Rudrani har lignende egenskaper som Rudraksha. Er kjent for evnen til å manifestere Shakti, den aktive og dynamiske energien i den guddommelige feminine kraft. Den kombinerte bruken med Rudraksha og Rudrani gir hjelp til å harmonisere energiene til mann/kvinne forhold, samt den feminine og maskuline energi i deg selv.

Quartz Crystal (Bergkrystall): Den naturlige energi fra bergkrystall er harmoni. Øker åndelig visdom, innsikt og klarhet i tankene. Forsterker og overfører energi og bønner. Øker bevissthet.

Rhodochrosite: Stenen for kjærlighet og lidenskap. Åpner hjertet og oppfordrer til en positiv og munter holdning til livet .

Rhodonite: Den rosa stenen styrker kjærligheten mens den sorte stenen gir emosjonell beskyttelse. Anbefales når man trenger å føle seg sterk og kjærlig. Øker selvfølelse og selvtillit.

Rose Quartz: Åpner hjerte-chakraet. Forbedrer kreativitet og helbreder følelsesmessige sår. Anses å være kjærlighetens stein som gir en myk og mild energi til hjertet.

Dette unike smykket er kjærlig håndlaget av Aum Rudraksha Design i Bali. Smykkene* er autentiske, bærekraftig høstet, rettferdig handlet og etisk produsert. 

* De er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Resultatene er brukerens eget ansvar.

Antall perler : 108 , håndknyttet

Hengende lengde : ca 47 cm

Rudrani størrelse : 3 mm

Tomt på lager

Varenummer: lumi spirit sweet surrender mala Kategorier: , ,