Lumi Spirit sparks of fire mala

kr 1.499 ink mva

Lightness Collection

Dette smykket er for deg som trenger å føle deg sterk nok til å takle enhver vanskelig situasjon du skulle befinne deg i. Bærer du dette smykket, vil det vaske bort negative følelser og tanker og du vil føle deg sterk og klar.

”Sparks of Fire Mala” er laget av raffinert Rudraksha, kombinert med lavasteiner av samme størrelse. Denne Malaen er forankret med et anheng av lava-stein og har en rød dusk. 

Affirmasjon: Jeg er uredd.

Rudraksha: Gir brukeren fred, klarhet og retning. Gi kjøling til kroppen. Beskytter deg mot negative krefter og tanker. Hellig i mange kulturer. Gitt navnet «tårer av Shiva». Små Rudraksha stener er de mest sjeldneste og gir mest energi. 

Lava:  En stein for styrke og fruktbarhet. Ble brukt av amerikanske indianere når de gikk til kamp, gir styrke og klarhet. Gir stabilitet (fysisk og psykisk) når du møter vanskelige situasjoner. En svært jordet stein.

Dette unike smykket er kjærlig håndlaget av Aum Rudraksha Design i Bali. Smykkene* er autentiske, bærekraftig høstet, rettferdig handlet og etisk produsert. 

* De er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Resultatene er ansvaret til brukeren.

Antall perler: 2×108, håndknyttet

Hengende lengde uten dusk: ca 49 cm
Rudraksha størrelse: ca 3mm

Tomt på lager

Varenummer: lumi spirit sparks of fire mala Kategorier: , ,