Lumi Spirit reborn heart mala

kr 1.799,00 ink mva

Lightness Collection

Dette smykket vil styrke selvfølelsen din og hjelpe deg med din kommunikasjon med andre mennesker. Turkis er en veldig beskyttende sten som vil gi deg ro og styrke kropp og sinn.

”Reborn Heart Mala” er laget av 108 stk Rudrani, kombinert med 108 Mose Agate edelstener av samme størrelse. Dette malaet har en turkis hjerte og en myk gul dusk.

Moss Agate er kjent som den sterkeste formen for Agate og blir ofte referert til som stenen av overflod. Andre kaller det stein for en ny begynnelse. Som mose vokser på en stein.

Affirmasjon: Jeg er beskyttet.

Rudrani: Den raffinerte Rudrani har lignende egenskaper som Rudraksha. Er kjent for evnen til å manifestere Shakti, den aktive og dynamiske energien i den guddommelige feminine kraft. Den kombinerte bruken med Rudraksha og Rudrani gir hjelp til å harmonisere energiene til mann/kvinne forhold, samt den feminine og maskuline energi i deg selv.

Moss Agate: Denne steinen bidrar til å utvikle enighet. Gir styrke i alle bestrebelser og effektivitet i alle sysler. Styrker selvfølelsen.

Turkis: Stenen som gir beskyttelse. Styrker hele kroppen. Fjerner problemer under reise. Ødelegger hat og øker kjærlighet.

Dette unike smykket er kjærlig håndlaget av Aum Rudraksha Design i Bali. Smykkene* er autentiske, bærekraftig høstet, rettferdig handlet og etisk produsert. 

* De er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Resultatene er brukerens eget ansvar.

Antall perler: 2x 108 , håndknyttet

Hengende lengde uten dusk: ca 44 cm
Rudrani størrelse: ca 3mm

2 på lager

Produktnummer: lumi spirit reborn heart mala Kategorier: , ,