Lumi Spirit pure spirit mala

kr 1.599 ink mva

Lightness Collection

Syntes du det er vanskelig å være ærlig mot deg selv eller andre? Dette malaet vil gi deg klarhet i sinnet og oppmuntre til ærlighet og forståelse for alle du møter på din vei. Du vil føle deg våken og opplagt til å takle enhver situasjon som skulle oppstå i livet ditt.

”Pure Spirit Mala” er laget av de mest delikate Rudrani-stener  kombinert med ferskvannsperler, ametyst og skåret sølvperler av samme størrelse. Denne Malaen har en gurustein av ametyst over en hvit dusk.

Affirmasjon: Jeg lever i sannhet.

Rudrani: Den raffinerte Rudrani har lignende egenskaper som Rudraksha. Er kjent for evnen til å manifestere Shakti, den aktive og dynamiske energien i den guddommelige feminine kraft. Den kombinerte bruken med Rudraksha og Rudrani gir hjelp til å harmonisere energiene til mann/kvinne forhold, samt den feminine og maskuline energi i deg selv.

Ametyst: Styrker åndelig bevissthet. Symboliserer ydmykhet, oppriktighet og åndelig visdom. Bidrar til å komme i kontakt med ditt høyere selv, din intuisjon og dine verdier.

Perler (ferskvann): Symboliserer renhet og oppriktighet. Klarhet og visdom. Forbedrer personlig integritet og bidrar til å fokusere oppmerksomheten din. Øker fysisk vitalitet.

Sølv: Gir flytende tale under samtale eller forelesninger. Stimulerer selvobservasjon. Oppmuntrer og letter gjennomføringen av ulike arbeidsoppgaver

Dette unike smykket er kjærlig håndlaget av Aum Rudraksha Design i Bali. Smykkene* er autentiske, bærekraftig høstet, rettferdig handlet og etisk produsert. 

* De er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Resultatene er brukerens eget ansvar.

Antall perler: 2x 108, håndknyttet

Hengende lengde: ca 55 cm

Rudrani størrelse: 3 mm

1 på lager

Varenummer: lumi spirit pure spirit mala Kategorier: , ,