Lumi Spirit manifestation bracelet

kr 799,00 ink mva

Core Collection

Opplever du til stadighet å bli kritisert og ikke tatt på alvor? Pyrite øker de beskyttende og selvsikre mannlige energiene i både menn og kvinner. Den beskytter deg mot pågående kontroll, kritikk og manipulasjon fra en partner, forelder eller arbeidsgiver og gir deg makten til ikke bli sint eller opprørt, noe som endrer maktbalansen. Den øker kvinners verdighet og bidrar til å overvinne tendenser til slaveri og mindreverdighet. For menn gir det en følelse av selvtillit til maskuliniteten og støtter det entusiastiske uttrykket for den mannlige erotikken.

Affirmasjon: Jeg fortjener kjærlighet, vennlighet og respekt.

Pyrite er en krystall av positiv energi og er ekstremt nyttig for melankoli og tanker på ulykke og fortvilelse. Som et speil mot ditt indre, avslører pyrite årsakene bak angst og frustrasjon og fremmer et søk etter løsninger. Du vil se forbi falskhet slik at du ser det som virkelig ligger bak ord og handlinger. Pyrite er en kraftig manifestasjonsstein for overflod, rikdom, velstand og beskyttelse.

Rudraksha gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Størrelse på steiner: mellomstore ca 4-5mm
Tredd på strikk

1 på lager

Produktnummer: ls manifestation bracelet Kategorier: , ,