Lumi Spirit lucky jasper bracelet

kr 599,00 ink mva

Core Collection

Hvis du føler deg åndelig tapt og kreativt blokkert av negative tankemønstre eller mangel på entusiasme, gir jasper deg det fokus du trenger for å komme i gang. Det er den perfekte wingman på reise, fordi den hjelper deg med å åpne opp for uendelige muligheter for kreativitet i tankene. Ved å inspirere en positiv, gledelig holdning, har du energi, inspirasjon og motivasjon til å handle og gjøre drømmene dine til virkelighet.

Affirmasjon: Jeg er lidenskapelig og full av energi.

Lumi Spirit lucky jasper bracelet er laget av våre unike rudraksha-stener kombinert med Jasper. Aktiverer vår fjerde chakra, hjerte-chakraen. Vår hjerte-chakra lærer oss kjærlighetens visdom, for deg selv, for andre og for alt. Kjærlighet er alltid kilden til helbredelse. Lokalisering: Midten av brystet.

Jasper er stenen for kreativitet. Gi kroppen din og sinnet ditt energien den trenger for å puste nytt liv inn i et kreativt prosjekt eller en følelse av hensikt. Jasper er kjent som den heldige sjarmen for skuespillere og skuespillerinner og er en dristig stein som styrker sinnet og forbereder deg for øyeblikket i fokus.

Rudraksha gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Størrelse på steiner: mellomstore ca 3-4mm
Tredd på strikk

Tomt på lager

Produktnummer: ls lucky jasper bracelet Kategorier: , ,