Lumi Spirit invulnerability mala

kr 1.499 ink mva

Mindful Collection

Du er en følsom person som trenger litt ekstra støtte. Dette malaet vil hjelpe deg å fjerne unødvendige lag av følelsesmessige blokkeringer som kan føles tyngende på sinnet. Den reduserer følelsen av ensomhet, øker utholdenheten og vil gi deg den selvtilliten du trenger i hverdagen.

Affirmasjon: Mitt mot er sterkere enn min frykt.

Lava: er stenen for styrke og fruktbarhet. Det sies at den ble brukt av amerikanske indianere i kamp, da den gir deg styrke og klarhet. Dette er en svært jordet sten som gir deg stabilitet fysisk og psykisk, når du møter på vanskelige situasjoner. Det er stenen for fornyelse, styrke og mot. Den gir deg stabilitet igjennom forandringer og samtidig vil den gi deg veiledning og forståelse i situasjoner hvor vi trenger å ta et skritt tilbake.

Gull: Renser og gir energi til den fysiske kroppen. Hjelper rehabilitering av kroppen og balanserer hjerte-chakraet.

Carnelian: Dette er en sten som bringer lykke og skaper følelsesmessig balanse. Den hjelper deg å fokusere på ditt sinn og er et godt hjelpemiddel i din beslutningsprosess.

Rudraksha: Gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Lengde hengende uten dusk: 35cm
Størrelse på steiner: store, ca 5mm

1 på lager

Varenummer: ls invulnerability mala Kategorier: , ,