Lumi Spirit forever young mala

kr 1199 ink mva

Lightness Collection

Dette malaet vil gi styrke til kroppen, hodet og beslutningene du tar i livet. Den vil gi deg klarhet i hodet og sinn og samtidig hjelpe deg til å føle deg oppløftet og sterk.

”Forever Young Mala” er laget av den delikate Rudrani-stenen kombinert med Turkis, Karneol og Agate edelstener. Malaet er forankret med et vakkert Turkis anheng med en rød dusk .

Affirmasjon: Jeg er den sterkeste jeg kan være.

Rudrani: Den raffinerte Rudrani har lignende egenskaper som Rudraksha. Er kjent for evnen til å manifestere Shakti, den aktive og dynamiske energien i den guddommelige feminine kraft. Den kombinerte bruken med Rudraksha og Rudrani gir hjelp til å harmonisere energiene til mann/kvinne forhold, samt den feminine og maskuline energi i deg selv.

Turkis: Stenen som gir beskyttelse. Styrker hele kroppen. Fjerner problemer under reise. Ødelegger hat og øker kjærlighet.

Carnelian: En sten som bringer lykke og skaper følelsesmessig balanse. Den hjelper deg å fokusere sinnet og hjelpe deg i beslutningsprosesser. Reduserer følelser av depresjon og ensomhet. Støtter sunn funksjon av milt, bukspyttkjertel, nyrer og galleblære.

Agate: Renser auraen, harmoniserer kropp, sinn og ånd. Stimulerer og styrker analytiske evner, hjelper oss til å tenke klart. Bistår i å få inspirasjon fra åndelige verdener.

Dette unike smykket er kjærlig håndlaget av Aum Rudraksha Design i Bali. Smykkene* er autentiske, bærekraftig høstet, rettferdig handlet og etisk produsert. 

* De er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Resultatene er brukerens eget ansvar.

Antall perler: 108 Rudrani og 50 edelstener, håndknyttet.

Hengende lengde: ca 44cm

Rudrani størrelse: ca 2mm

1 på lager

Varenummer: lumi spirit forever young mala Kategorier: , ,