Lumi Spirit fire of life bracelet

kr 599,00 ink mva

Men’s Collection

Men’s collection: Litt grovere, litt røffere.

Dette armbåndet med fire hodeskaller og åtte lavastener er laget for deg som setter pris på livet og alt det har å tilby. Du er uredd, liker en utfordring og tar alt på strak arm.
Armbåndet gir deg drivkraften til å være produktiv og gir deg energien du trenger i hverdagen til å takle enhver utfordring.

Affirmasjon: Drivkraften er min styrke.

Hodeskalle: Symboliserer livet, døden og gjenfødelse.

Liv og død er begge deler av det kosmiske dramaet. Vi omfavner livet og er livsbejaende.

Buddhismen: Hodeskallen symboliserer ikke nødvendigvis kun liv eller død, men også tomhet, som sies at er en del av universet.
Dette betyr at fenomener vi opplever, ikke har egen natur i seg selv men i stedet legger vi til en betydning for det vi opplever.
I utgangspunktet er alle hendelser er nøytrale, men vi velger å forstørre dem i våre sinn.

Hinduismen: Nataraja, en inkarnasjon av Shiva, danser den kosmiske dansen for skapelse med et halskjede av hodeskaller. Skallene rundt nakken identifiserer ham som tid og død av alle individer. I hinduismen er dette en naturlig progresjon i livet, der alt går i en sirkulær bevegelse.

I viten om død og liv, har hodeskaller blitt benyttet av begge disse religioner i skildringer og gudskunst.
Alt i disse ideologiene, refererer til å omfavne livet.

Lava er stenen for styrke og fruktbarhet. Det sies at den ble brukt av amerikanske indianere i kamp, da den gir deg styrke og klarhet. Dette er en svært jordet sten som gir deg stabilitet fysisk og psykisk når du møter på vanskelige situasjoner.

Rudraksha Gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Størrelse på steiner: store, ca 10mm
Montert på strikk

Tomt på lager

Produktnummer: ls fire of life bracelet Kategorier: , ,