Lumi Spirit devotion bracelet

kr 799,00 ink mva

Lightness Collection

Du er full av selvtillit og mot. Kjærligheten din erstatter negativiteten rundt deg og alle vil ha en bit av ditt nærvær. Med carnelian i ditt liv kommer lykke til deg lett og du utstråler positivitet med hele din person. Carnelian skaper følelsesmessig balanse, hjelper deg å fokusere på ditt sinn og er et godt hjelpemiddel i din beslutningsprosess. Den reduserer følelsen av ensomhet og øker utholdenheten og selvtilliten din. Sacral-chakraen er aktivert, du er fruktbar, balansert og kreativ.

Affirmasjon: Jeg tillater meg selv å føle uten frykt.

Lumi devotion bracelet er laget av rudraksha, kombinert med Carnelian-stener. Dette armbåndet aktiverer vår andre chakra, sacral- chakraen.

Carnelian er steinen for mot, vitalitet, sexualitet, selvtillit og handling. Den aktiverer de tre første chakraene for å gi deg en bølge av livskraft og roer ned ditt temperament. Den er også bra å bruke hvis du har ryggsmerter.

Rudraksha gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Størrelse på steiner: små, ca 2-3mm
Montert på strikk.

1 på lager

Produktnummer: ls devotion bracelet Kategorier: , ,