Lumi Spirit courage bracelet

kr 599,00 ink mva

Core Collection

Du er lykkelig og balansert. Du fokuserer på ditt sinn og følelsen av ensomhet blir redusert. Selvtilliten din vokser og du har mot til å stå opp for det du mener. Carnelian gir motet som trengs for å hjelpe til med å overvinne vanskeligheter og forsvare en sak. Den fremmer idealisme, en følelse av fellesskap og realisme. Carnelian oppfordrer til en bevissthet om sammenhengen mellom den følelsesmessige tilstanden og den indre tilstanden i oss. Den bringer harmoni, vennskap og glede i tillegg til at den bringer ting og mennesker sammen.

Affirmasjon: Jeg er modig og selvsikker.

Lumi courage bracelet resonerer med vår andre chakra, Sacral chakraen og er laget av rudraksha-perler kombinert med varme carnelian-stener.

Carnelian er steinen for mot, vitalitet, sexualitet, selvtillit og handling. Den aktiverer de tre første chakraene, for å gi deg en bølge av livskraft og roer ned ditt temperament. Den er også bra å bruke hvis du har ryggsmerter.

Rudraksha gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Størrelse på steiner: mellomstore ca 4mm
Tredd på strikk

2 på lager

Produktnummer: ls courage bracelet Kategorier: , ,