Lumi Spirit chakra fantasy mala

kr 999,00 ink mva

Chakra Collection

Dette smykket er laget av 80 Rudraksha stener og 28 passende edelstener i samme størrelse. Stenene symboliserer forbindelsen mellom alle våre chakra, der alle de 7 dhakraene er representert 4 ganger. Rød Aventurine, Carnelian, Serpentine, Grønn Aventurine, Agate, Amethyst og Crystal Quartz.

Rød Avneturine: Ved å ha Rød Aventurine i ditt liv, vil den hjelpe deg med å forme meningsfylte forhold til andre uten negativitet. Siden dette er en rolig og harmonisk sten, vil den forbedre dine forhold i familie, romantisk og profesjonelt. Rød Aventurine healer din hjerte- chakra og roer ned din sjel.

Carnelian er steinen for mot, vitalitet, sexualitet, selvtillit og handling. Den aktiverer de tre første chakraene, for å gi deg en bølge av livskraft, og roer ned ditt temperament. Den er også bra å bruke hvis du har ryggsmerter.

Serpentine: Påvirker hjertet med milde energier.

Grønn Aventurine: Fargen til denne stenen er linket til elementet jorden og planeten Jorden som en helhet, Dens tilkobling til jorden vil hjelpe deg til å føle en tilknytning til naturen, som fort vil forbedre din psykiske helse og indre styrke.

Agate: Renser auraen, harmoniserer kropp, sinn og ånd. Den stimulerer og styrker dine analytiske evner, hjelper deg å tenke klart. Bistår deg i å få inspirasjon fra åndelige verdener.

Amethyst: gir oss akkurat den energien vi trenger etter en lang arbeidsdag. Det er en kraftig sten, som sies å ha sterke rensende og helbredende krefter. Den har en vakker energi, som hjelper deg å dyrke ro, i en stressende hverdag.

 Quartz Crystal (bergkrystall): Den naturlige energien fra bergkrystall, er harmoni. Den øker åndelig visdom, innsikt og klarhet i tankene. Den øker bevisstheten, forsterker og overfører energi.

Rudraksha Gir deg fred, klarhet og retning og den beskytter mot negative tanker og krefter. De små Rudraksha stenene er de mest sjeldne og gir mest energi.

Lengde hengende uten dusk: 41cm
Størrelse på steiner: store, ca 5mm

 

1 på lager

Produktnummer: ls chakra fantasy mala Kategorier: , ,