Lumi Positivity mala

kr 999 ink mva

Mindful Collection

Positivity mala dyrker din kommunikasjon, ditt mot og selvfølelse, og den hjelper deg å være ærlig med deg selv og andre.

Amazonite er stenen virker igjennom hjerte og hals- chakraen. Energien den tilfører igjennom hals- chakraen vil forsterke din evne til å kommunisere. Bærer du Amazonite stenen når du gjør dine affirmasjoner, vil den forsterke dine positive tanker.

Affirmasjon: Jeg får til alt jeg bestemmer meg for.

Amazonite: Dette er stenen for sannhet og mot. Den gir beroligende og lindrende energier, minsker stress, og gir deg lykke i alle dine håp og drømmer, Amazonite gir deg styrken til å søke dypt i deg selv, for å oppdage dine sannheter og integritet.

Rudraksha:

Det sies at dette er Shivas tårer. Shiva, Den store Mahadeva Den guddommelige gave-giveren begynte å gråte tårer av medfølelse for menneskers lidelse. Da tårene falt, guidet hun dem ned mot Jorden og forvandlet dem til forstenede frø.

Stenene hjelper deg med å kontrollere stress, fjerner bekymringer og gir deg ro i sinnet. De gir deg energi og utholdenhet, samtidig som de senker ditt blodtrykk og fjerner negative tanker. Det sies også at Rudrakshafrøene kan kurere depresjon, gi klarhet i dine tanker, skjerper ditt sinn og forsterker din intuisjon. Stenene kjennes kjølige mot huden. De endrer karmaen til bæreren av malaet, og hjelper oss inn på riktig vei av sannhet og mening.

Lilla dusk: Beskyttende. Rolig til sinns.

Ønsker du det matchende armbåndet? Det finner du her.

1 på lager

Varenummer: lumi positivity mala Kategorier: , ,