Lumi Friendship mala

kr 1400,00 ink mva

Love Collection

Ved å ha Rød Aventurin i ditt liv, vil den hjelpe deg med å forme meningsfylte forhold til andre uten negativitet. Siden dette er en rolig og harmonisk sten, vil den forbedre dine forhold i familie, romantisk og profesjonelt. Rød Aventurin healer din hjerte- chakra og roer ned din sjel.

Affirmasjon: Jeg er fylt med kjærlighet og vennskap

Rød Aventurin: Styrker kreativiteten og ser muligheter.

Carnelian: Stenen for mot, vitalitet, sexualitet, selvtillit og handling. Den aktiverer de tre første chakraene, for å gi deg en bølge av livskraft, og roer ned ditt temperament.

Rudraksha: Det sies at dette er Shivas tårer. Shiva, Den store Mahadeva Den guddommelige gave-giveren begynte å gråte tårer av medfølelse for menneskers lidelse. Da tårene falt, guidet hun dem ned mot Jorden og forvandlet dem til forstenede frø.

Stenene hjelper deg med å kontrollere stress, fjerner bekymringer og gir deg ro i sinnet. De gir deg energi og utholdenhet, samtidig som de senker ditt blodtrykk og fjerner negative tanker. Det sies også at Rudrakshafrøene kan kurere depresjon, gi klarhet i dine tanker, skjerper ditt sinn og forsterker din intuisjon. Stenene kjennes kjølige mot huden. De endrer karmaen til bæreren av malaet, og hjelper oss inn på riktig vei av sannhet og mening.

Størrelse på steiner: mellomstore ca 4mm
Lengde: 37cm + dusk og gurustein

Tomt på lager

Varenummer: lumi friendship mala Kategorier: , ,