Lumi Energy bracelet

kr 500,00 ink mva

Mens Collection

Dette er det perfekte smykket for din meditasjon. Men’s Collection- litt grovere, litt røffere.

Den Orange dusken symboliserer at du er skarp, krydret, smakfull og eksotisk.

Personen som bærer denne Rudraksha etter riktig Sidhhi (metode for rensing og lading med Mantra) vil være ekstraordinær i alle felt, dvs. Intelligens, styrke, forretning og penger, skjønnhet, lukt, berøring, ord, hengivenhet til foreldre, kone, barn og kjærlighet. Rudraksha holder bæreren alltid på sannhetens bane.

Alle våre rudraksha malaer og armbånd har 5 mukhi. Vertikale linjer kan sees på utsiden av hver rudraksha sten. Disse linjene kalles Mukhi.

5 Mukhi Rudraksha er symbolet på Five Pandava. Dette var de fem sterke og dyktige sønner av Pandu, Hastinapurs konge og hans to koner Kunti og Madri.

Disse fem er for generell velvære, helse og frihet. Det senker blodtrykket ditt, roer ned nervene dine og gir en viss ro og våkenhet i nervesystemet.

Rudraksha:

Det sies at dette er Shivas tårer. Shiva, Den store Mahadeva Den guddommelige gave-giveren begynte å gråte tårer av medfølelse for menneskers lidelse. Da tårene falt, guidet han dem ned mot Jorden og forvandlet dem til forstenede frø.

Stenene hjelper deg med å kontrollere stress, fjerner bekymringer og gir deg ro i sinnet. De gir deg energi og utholdenhet, samtidig som de senker ditt blodtrykk og fjerner negative tanker. Det sies også at Rudrakshafrøene kan kurere depresjon, gi klarhet i dine tanker, skjerper ditt sinn og forsterker din intuisjon. Stenene kjennes kjølige mot huden. De endrer karmaen til bæreren av malaet, og hjelper oss inn på riktig vei av sannhet og mening.

Størrelse på steiner: store, ca 5-6mm
Montert på strikk.

1 på lager

Produktnummer: Lumi Energy bracelet Kategorier: , ,