Lumi Base Chakra bracelet

kr 550 ink mva

Chakra Collection

Trenger du å føle at du har bena på jorden, eller har du lite energi, er Base Chakra for deg. Det gir deg drivkraften til å være produktiv og det gir deg energien du trenger i hverdagen. Lava er en veldig jordet sten, som hjelper deg til å roe ned dine følelser, samtidig som den gir deg energi og hjelper deg å være jordet. Fordi lava kommer fra Jordens indre, sies det at Lava er en gjenfødelses sten, en fornyelses-sten, som hjelper deg med å bli kvitt unødvendige lag med følelsesmessig tyngde. Black Onyx  er en kraftig beskyttelses-sten som som beskytter deg fra negative energier og følelser. Den passer på så du ikke blir tappet for energi, og kan hjelpe med å redusere depresjon. På travle dager, vil varmen fra denne stenen gi deg en forsikring på at alt kommer til å gå bra.

Affirmasjon: Jeg renser ut all negativ energi fra kroppen min

Rudraksha: Det sies at dette er Shivas tårer. Shiva, Den store Mahadeva Den guddommelige gave-giveren begynte å gråte tårer av medfølelse for menneskers lidelse. Da tårene falt, guidet hun dem ned mot Jorden og forvandlet dem til forstenede frø.

Stenene hjelper deg med å kontrollere stress, fjerner bekymringer og gir deg ro i sinnet. De gir deg energi og utholdenhet, samtidig som de senker ditt blodtrykk og fjerner negative tanker. Det sies også at Rudrakshafrøene kan kurere depresjon, gi klarhet i dine tanker, skjerper ditt sinn og forsterker din intuisjon. Stenene kjennes kjølige mot huden. De endrer karmaen til bæreren av malaet, og hjelper oss inn på riktig vei av sannhet og mening.

Ønsker du det matchende halskjedet? Det finner du her.

Tomt på lager

Varenummer: lumi base chakra barcelet Kategorier: , ,