kandelo Mandala

kr 379 ink mva

Et nydelig håndskåret stearinlys med mandaladesign, et symbolsk bilde på kosmos, er laget av 100% råpresset voks og vil gi en herlig atmosfære i ditt hjem med sin varme gule og orange farge. Etterhvert som lyset brenner lenger ned, vil du få frem lanterneeffekten som gjør at fargene bryter igjennom, virkelig får frem designet i lyset og gir en varm og god følelse i rommet. Et fantastisk fint lys å bruke i din meditasjon.

Våre lys kommer i unike former og flott design da modellene er individuelt skåret i tre. Vi forsikrer deres unike egenskap fra å designe og produsere modellene, igjennom å forberede og støpe formene, fylle dem med voks, til individuell pakking av hvert lys.

Råpresset voks er et ekstraordinært materiale som ikke fortjener å bli puttet i en beholder. Av denne grunnen laget vi et frittstående stearinlys som gir deg glede og nytelse med sin delikate tekstur og farge.

Korkbrikken som følger med i hver pakke, er helt trygg å bruke under lyset rett på bordet. Brikkene er laget av naturlig cork oak som fungerer som en varmeisolator. Så når lyset er brent helt ned, vil korkbrikken beskytte overflaten på dine møbler. Men vær obs på å ikke sette stearinlyset i nærheten av noe som kan ta fyr!

Tomt på lager

Varenummer: kandelo mandala Kategorier: , , ,