Bedre helse med mindfulness

kr 349,00 ink mva

En praktisk veiledning i smertelindring, stressreduksjon og restitusjon

Kroppslige smerter kan påføre oss uutholdelige tanker, følelsesmessig uro og søvnproblemer, som det er mulig å lindre og leve med, når vi slutter å kjempe mot.

Bedre helse med mindfulness er basert på meditasjonsprogrammet som Vidyamala Burch utviklet, etter selv å ha forsøkt nær sagt alt mot egne intense smerter etter en ryggskade. Dette åtteukers-programmet – som bygger på Jon Kabat-Zinns anerkjente mindfulnessbaserte behandling av stressreduksjon (MBSR) – består av øvelser det tar ti til tjue minutter å gjennomføre, og som du skal gjøre hver dag.

Vidyamala Burch lover ikke at du skal bli fri fra lidelse, men hun har selv erfart at daglig meditasjonspraksis gjør det mulig å tåle, takle og dempe det besværlige kjølvannet som smerter i kroppen etterlater seg.

Kliniske studier har vist at jevnlig mindfulness-meditasjon kan ha like god effekt som smertestillende- og søvnfremkallende medisinering, som ses i sammenheng med at kroppens naturlige helbredelsessystemer blir aktivert.

«Jeg er svært stolt av å ha inspirert til at denne virksomme og lettfattelige metoden ble til.» Jon Kabat-Zinn, professor emeritus i medisin og grunnlegger av MBSR i 1979

«I en verden med mye lidelse er dette en bok med stor visdom og konkret hjelp.» Paul Gilbert, professor i klinisk psykologi

Oversatt av Dag Biseth

1 på lager

Produktnummer: Bedre helse med mindfulness Kategorier: ,