Blogger du?

Ønsker du å skrive om oss?

Du har kanskje drevet med yoga en stund.  Eller kanskje du akkurat begynt og kjøpt eller skal kjøpe din første yogamatte og andre yogaprodukter av høy kvalitet. Produkter som du ønsker å vise andre på blogg eller nettsiden din. Eller kanskje du rett og slett liker våre produkter og ønsker å vise dem på bloggen.

Vi samarbeider med bloggere på ulike måter, uansett på hvilket nivå vi velger å samarbeide på er det viktig at du vet at vi respekterer ditt virke som blogger og vi vil ikke søke å påvirke dine innlegg. Men det kan være at vi gir deg noen praktiske tips på veien. Du velger selvsagt å skrive hva du vil. Vi foretrekker at du har minst 300 unike besøkende per dag på bloggen din. Dette tallet er avhengig av hva slags type blogg du har og det er ikke absolutt.

Når du bruker et bilde fra vår nettbutikk/Facebook/Instagram og lignende for å lage et innlegg, må du huske å henvise direkte til vår hjemmeside/produktside. Link direkte til oss via bilder og som tekstlinker er alltid det beste. I innleggene skal det også nevnes at våre produkter er miljøvennlige produkter.

Når du har skrevet og publisert ditt innlegg så sender du linken til: karl.henrik@lumiyoga.no

Når vi har lest innlegget ditt, og du har fått det godkjent av oss, vil du motta en e-post med en unik rabattkode som du kan bruke selv eller gi til dine venner og lesere. Vi vil merke om rabattkoden er privat for deg eller om den er offentlig for bloggen. Vi forbeholder oss retten til å terminere/avslutte rabattkoden ved mislighold.

Holder du på med et prosjekt?

Skal du i gang med eller holder du på med et prosjekt og vil ha med oss på laget?

Da legger vi vekt på følgende:
• Hvordan skal du kommunisere prosjektet ditt? (artikler i magasiner/aviser, blogg, twitter, facebook, instagram osv)
• Hvordan vil du og varemerket LumiYoga.no med merkene Manduka, Liforme og Tiny Devotions, eksponeres?
• Hvor ofte og over hvor lang tid vil du eksponere LumiYoga.no og varemerkene vi forhandler?

Vi får mange forespørsler, og de fleste avvises på grunn av at det er et for tynt grunnlag for sponsing. Det vil si at mange vil ha mye uten å ha et grunnlag for å kunne levere verdi tilbake. Vi får mange forespørsler om å bli synlige på blogger, facebook-sider osv, men for at dette skal være interessant så må du ha mange følgere som også har en interesse for og praktiserer yoga.

Spesifiser hvordan du kunne tenke det et samarbeide. Hvilke produkter ønsker du fra oss? Noe annet?

Send en mail til: karl.henrik@lumiyoga.no