Avocadosuppe
Denne oppskriften en nydelig fullverdig middag for 2 personer, men kan også serveres som forrett til 4. Den smaker superdeilig og kroppen din vil elske deg! Perfekt som helgekos eller som en enkel sunn hverdagsmiddag.
Ingredienser:
- 2-3 store modne avocado (evt 4-5 små)
- 1/2 Sitron (eller mer etter ønske og smak)
- 3 fedd hvitløk
- 5-6 dl varm hønsebuljong
- 1 klype salt
- 1 klype pepper
- Litt cayennepepper for smak
- Rømme
- Kruspersille
- Stekte rundstykker til servering om ønskelig.
Del opp avocadoene i passe store biter, skrell hvitløksfeddene og ha alt i blenderen.
Tilsett salt og pepper etter ønske og smak og en dæsj med cayennepepper for den lille ekstra piffen. Klem ut saften av 1/2 sitron over det hele.
Kok opp hønsebuljongen og hell over avocadoblandingen.
Mix blandingen til den er myk og luftig og server med en klatt rømme og litt kruspersille.
Tid: 5-10 minutter.
Skrell noen ferske reker å server på toppen av suppen om du ønsker å variere med noe spennende =)
Bon Apetit🙏🏼
Ingredienser til avokadosuppen.