31 affirmasjoner som kan endre ditt liv

Hver dag ut året vil vi publisere en affirmasjon som bidrar til å fokusere på positive erkjennelser og endringer. Noe vi kan tenke litt ekstra på.

Affirmasjon: bekreftelser, stadfesting (erkjennelser, verifikasjon, erklæring).

Affirmasjoner fungerer. Vi kan påvirke våre kropper og følelser med teknikker utformet for å finpusse sinnet, som en meditasjon. Vi må tro på det vi sier til oss selv og gjøre det det vi mener er den ærlige versjonen av oss selv. Vi skal tross alt holde ut med oss selv så lenge vi lever og vi vil leve ærlig med oss selv. Vi må ville det vi setter oss fore og jobbe med å gjennomføre endringer vi ønsker i livene våre.

Disse affirmasjonene kan brukes i forbindelse med meditasjon, mens du går til jobben, støvsuger, vasker opp eller ligger i badekaret. Gjenta dagens affirmasjon mange ganger i løpet av dagen. Ta de med deg og bruk dem når du føler at du trenger en ny retning. Bruk en dag, en uke til å manifestere affirmasjonen eller en måned om du vil. Skriv dem ned i en liten bok med en god blyant. Skriv dem ned i et brev til deg selv. Så vil du merke at affirmasjoner er en måte for sinnet vårt å dirigere dine intensjoner mot den beste versjonen av deg selv og et ærligere og lykkeligere liv.

Se på dette som en nyttårskalender som forebereder oss til nyttårsløftene vi alle har. Men affirmasjonene kan selvfølgelig brukes året rundt.

Dag 1: Jeg er klar for forandring.
Dag 2: Jeg aksepterer meg selv akkurat som jeg er.
Dag 3: Jeg tiltrekker meg fantastiske mennesker.
Dag 4: Jeg fortjener alltid kjærlighet.
Dag 5: Jeg er forankret i aksept.
Dag 6: Andre elsker meg lett og med glede.
Dag 7: Folk bare venter på å elske meg, og jeg lar dem gjøre det.
Dag 8: Jeg utstråler kjærlighet.
Dag 9: Jeg er glad i min egen hud.
Dag 10: Jeg uttrykker kjærlighet til alle jeg møter.
Dag 11: Jeg bader i betingelsesløs kjærlighet.
Dag 12: Jeg utstråler kjærlighet hele tiden.
Dag 13: Jeg elsker meg selv fullt og helt.
Dag 14: Kjærlighet kommer til meg lett, uanstrengt og ekte.
Dag 15: Jeg gir og mottar kjærlighet lett og med glede.
Dag 16: Jeg skaper min egen virkelighet.
Dag 17:  Jeg stoler på meg selv.
Dag 18: Jeg sammenligner meg bare med mitt høyeste selv.
Dag 19: Jeg føler meg elsket og verdsatt av mine kjære og venner.
Dag 20: Jeg uttrykker min kjærlighet fritt.
Dag 21: Jeg gir kjærlighet og jeg er rask til å gi mer.
Dag 22: Jeg utstråler kjærlighet til alle mennesker og steder og ting.
Dag 23: Jeg puster inn universell kjærlighet.
Dag 24: Jeg er åpen for å motta kjærlighet.
Dag 25: Jeg er et strålende vesen fylt med lys og kjærlighet.
Dag 26: Jeg vet at min visdom guider meg til den riktige avgjørelsen.
Dag 27: Jeg tiltrekker meg kjærlige mennesker og relasjoner inn i livet mitt.
Dag 28: Jeg prosjekterer kjærlighet overfor alle jeg møter.
Dag 29: Lykke er et valg.
Dag 30: Jeg elsker og godkjenner meg selv.
Dag 31: Fortiden har ingen makt over meg lenger.