Tiny Devotions True Desire Mala – Danielle LaPorte

kr 2.195 ink mva

Å vite hvordan du vil føle er en av de mest kraftfulle former for klarhet du kan ha. Når du er klar over dine ønskede følelser, gløder du på universets radar. Klarhet er et fyrtårn som hjelper Livet finne deg – og sende deg støtte.

I samarbeid med Danielle LaPorte har vi skapt True Desire Mala. Danielle ønsket å designe en mala som var så ren og enkel, det føltes som en fri strøm av positive krefter. Danielle ønsket dette Mala-smykket å hjelpe deg å være i ett med hjertet – stedet hvor klarhet og sensualitet møtes.

Desire + Gratitude; Quartz + Sandalwood. Kvarts er et kraftig oppklarende stein. Det forsterker og dirigerer energi. Sandeltre er beroligende og tradisjonelt brukt i buddhistiske mala-smykker.

Styrk din Mala: Hold steinen i bønn-stilling, eller på ditt hjerte og send hjerteenergi – din kjærlighet. Deretter bring den til ditt tredje øye og projisere din intensjon eller ønsket følelse inn i den. Spør krystallet om å støtte deg for å gjøre din ønskede følelse til din virkelighet.

All Love, Danielle LaPorte

Lengde | 33 tommer

Sandeltre, Clear Quartz

Stone Type | Fasettert Clear Quartz

Hver klar kvarts stein er unik i form og størrelse. Clear Quartz er en naturlig halv-edelstein som har unike slutninger, noe som gjør hver stein betydelig i sin egen naturlige måten.

Danielle LaPorte er skaperen av «The Desire Map»: En guide for å lage mål med sjel, og «The Fire Starter Sessions». Hun skriver ukentlig på DanielleLaPorte.com, et område som er blitt ansett som «den beste plassen på nettet for kick-ass åndelighet» og ble kåret til en av «Top 100 Web Sites for Women» av Forbes.

1 på lager

Varenummer: Tiny Devotions True Desire Mala - Danielle LaPorte Kategorier: ,